دوشنبه بیست و چهارم آذر ماه
قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان رومانی ۲۰۲۵

ملی‌پوشان ایران حریفان خود را در جدول‌های انفرادی و دو نفره شناختند

قرعه‌کشی مراحل انفرادی و دونفره رقابت‌های قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان برگزار شد و پینگ‌پنگ‌بازان ایران حریفان خود را در رده‌های زیر ۱۹ سال و زیر ۱۵ سال شناختند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ پس از انجام قرعه‌کشی رقابت‌های قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان ، وضعیت نمایندگان کشورمان در بخش‌های انفرادی و دو نفره مشخص شد.

 

 در رده زیر ۱۹ سال، بنیامین فرجی تنها نماینده ایران در بخش انفرادی است. او در دور نخست برابر لئوناردو اییزوکا از برزیل قرار می‌گیرد.

 

در رده زیر ۱۵ سال پسران نیز، دو ملی‌پوش کشورمان به رقابت خواهند پرداخت؛ مبین امیری در دور نخست به مصاف کِنان کاهرمان از ترکیه میرود و فراز شکیبا نیز مقابل ویتور تیو فیلّو از برزیل قرار می‌گیرد. در بخش دختران همین رده سنی نیز وانیا یاوری تنها نماینده دختر کشورمان در این رقابت‌ها در نخستین مسابقه خود با آنژو هوآن از استرالیا روبه‌رو می‌شود.

 

 در مسابقات دو نفره زیر ۱۹ سال تیم دو نفره بنیامین فرجی و آلان کورمانگالیف از قزاقستان مقابل تیم تیاگو آبیودون از نیجریه و یولیان کریتا از رومانی قرار خواهد گرفت. در بخش دو نفره زیر ۱۵ سال پسران، شکیبا و امیری به مصاف تیم چین تایپه میروند. در بخش دختران نیز در همین رده سنی تیم دوبل وانیا یاوری به همراه دِیزی شِی از استرالیا مقابل زوج یوسفینا نایومان و کوهارو ایتاگاکی از آلمان صف آرایی خواهند کرد.